Jardines seran.

Després de pegar-li una ullada a l'estudi d'inundabilitat del "Jardines de la Malvarrosa", fet per IDOM al gener del 2006, me n'adone de que aquesta zona acabarà sent el que el seu nom diu: JARDINES.

Aquestos de IDOM, (emprant uns calculs molt senzills que fins i tot jo puc fer) calculen un cabal d'inundació per al riu Anna de 1284 metres cúbics per segon (jo havia estat més optimista i n'havia calculat uns 1000).... això vol dir (bé, ho diu l'acord 28/2003 pel que s'aprova el PATRICOVA) que per a poder urbanitzar aquesta zona cal fer un dic (mur) de protecció a la banda dreta del riu Anna... però com el propi estudi reconeix, fer un dic de protecció a aquesta banda augmentaria el risc d'inundacions a la banda esquerra (actualment hi han les terrasses, i està programat San Gregori, del que ja parlaré algun dia). Si fem un dic a la banda esquerra, tindrem que pot augmentar massa el nivell d'aigua entre aquestos murs, afectant al clot, posant en perill les edificacions que es trobaren entre els dos murs, i possiblement augmentant els riscos d'inundació aigües amunt.

ho sento molt pels que han invertit pasta en eixos terrenys, però em sembla que algun empresari i/o polític vos a pres el pel!!!
Powered By Blogger